sOmebodY watching On me

Thursday, 21 March 2013

pre wed u olsss..

aku teringin sangat nk amik gmbr pre wed ala2 orang kampung gituu..so aku pon reroger encik photog Harry Sz..selaku OP aku utk wedding yg akan menjelang  lame lagi..(skema abes)... so dia pon free ahad tu.. aku pon mintak Mr. Montek turun ke perak demi menjayakan misi sebelom kawen nih..even borang nikah and so on x setel lg..muahahaa..yg penting hamek gambo dulu..

Lokasi: Kampung Teluk Penchalang, Pasir panjang, perak
Time: 10 pagi
Theme: Orang kampung kat Kg nelayan...kerlass kau jahh~!





bridesmaid to be...





one of my friend..my bestfriend aida sopiah akan melangsungkan perkahwinan nye sabtu nih..aku ni selaku bridesmaid dia yg rasmi....=) so before aku abes latihan mengajar kat PUO..we ols decide nk bt party bujang..haha...tp kami berdua je..kire oke lahh..dr xde kan.. kitorg mkn kat Seoul Garden.. pastu aku duk piir mcm mn aku nk suprise kan my bff nih...xsyokla kan kalo sekadar makan je..so aku pon tipu dia kate aku nk pi toilet... tapi sebenarnye aku telah berlari sepantas kilat ke secret recipe and gift shop utk cari kad.. so inilah hasilnye.~




abaikan muka excited aku tuh..-_-




tadaaaa..just for u my dyr friend sepiahh~