sOmebodY watching On me

Saturday, 12 January 2013

berakhir di Januari

pertemuan yang singkat ini memberi seribu satu macam perasaan.. suka duka aku harungi sepanjang perjalanan menimba ilmu di UTHM dalam pengajian sarjana. Mula-mula masuk rasa macam menyesal sambung blaja.tp bile dah akhir2 nih... rasa mcm xnak lepas sume tu.. lecturer2 yg best..(segelintir je), suasana riuh budak2 kelas...aku akan rindu sume tuh... aku xpenah sangka yg aku akan berjumpa dgn orang2 yang happening, caring each other and yg paling penting havoc gile! kamis ume macam adik beradik je... bukan stakat berkawan... kami lebih dari tu... even kadang2 ade yg terguris hati... ada yg mendam rasa... tp tu sume boleh hilang dalam beberapa second... ntah bila aku akan jmp diorg semua semula... ajal maut jodoh pertemuan di tangan tuhan kan.. kita hanya mampu berdoa agar persahabatan ni kekal smpi bila2 guys~ 
semalam mula2 pergi sume ceria2 je... pegi rumah hajar.. pegi rumah nizam... sume makan x igt dunia ... best layanan parent hajar ngn nizam.. wonderfull memories! erm...masa singgah sembahyang kat area Benut... dak Suri ada cakap...sedihnya...nih last kita sembahyang jemaah sama2... sedey weih ayat tu...(oke bergenang da nih)... yelah..kelas kami slalu berkampung kat umah sukri ngn kak isma...buat kenduri tahlil, doa kesyukuran, berbuka puasa sama2.... solat hajat sama2... aku rasa bnd nih aku xdpt kat mn2...ntah la... aku sedih weihh! bnyk kenangan dgn kelas nih... SEKSYEN 1..yg salu buat hal pon.. SEKSYEN 1..tapi ada kami kesah..??!heheh...

oke skrg time utk kami semua berpisah demi mendidik anak bangsa..aku doakan kita sume berjaya didunia dan akhirat kelak...