sOmebodY watching On me

Monday, 18 February 2013

baju nikah

designer: Kak Roha (Saiful designer)

untuk baju akad nikah aku nak buat yg simple2 je sebab konon2 nak pakai balik baju tu bila2..so daripada design2 yang aku berangan nk buat tu..aku decide utk ikut design nih...peplum lagi! tapi colour dia bukanlah colour nih...aku nye colour lain u ols~

kenapa aku minat sgt design nih??

1. aku ske sbb dia mcm cute..haha..xtau lah kalo aku pakai nnt xnmpk cute!cis..
2. sbb dia ade riben besau kat belakang tu..nmpk takk...?????nmpk x???
3.sbb dia simple..


aku mmg mintak kak roha ikut sebijik mcm nih...

 veil + selendang + inner(selendang) plak aku mintak tlg kak roha bt mcm gamba bawah ni....sgt suke oke yg mcm bawah nih...



aku x saba nk tgk hasilnye nnt...tolong jadi seperti yg diimpikan...plssss~~


sumber gambar: Google

No comments:

Post a Comment

sUke Ati nAk tulIs