sOmebodY watching On me

Monday, 18 February 2013

baju nikah

designer: Kak Roha (Saiful designer)

untuk baju akad nikah aku nak buat yg simple2 je sebab konon2 nak pakai balik baju tu bila2..so daripada design2 yang aku berangan nk buat tu..aku decide utk ikut design nih...peplum lagi! tapi colour dia bukanlah colour nih...aku nye colour lain u ols~

kenapa aku minat sgt design nih??

1. aku ske sbb dia mcm cute..haha..xtau lah kalo aku pakai nnt xnmpk cute!cis..
2. sbb dia ade riben besau kat belakang tu..nmpk takk...?????nmpk x???
3.sbb dia simple..


aku mmg mintak kak roha ikut sebijik mcm nih...

 veil + selendang + inner(selendang) plak aku mintak tlg kak roha bt mcm gamba bawah ni....sgt suke oke yg mcm bawah nih...



aku x saba nk tgk hasilnye nnt...tolong jadi seperti yg diimpikan...plssss~~


sumber gambar: Google

kursus kahwin


weekend lepas oilss dah mengattend kan diri ke kursus kawen kat Majlis Agama Islam Daerah Petaling. bukan main jauh yer amik course... motip nye hanya satu..nk pegi bersama Mr Montek..heheh...mood gatai x abes lgi...


yuran utk course nih tak lah mahal macam Johor..maaf yer org johor... harganya cuma RM 80 sahaja termasuk makan minum dan sijil...aku nasihatkan korang daftar awal bagi mengelakkan masalah kebanjiran manusia... macam kami dah daftar awal..tapi ada jugak yg merayu nk amik course nih weekend tu even tak daftar lagi (ustazah tu lah yg cakap)...


dalam dua hari nih..terdapat 8 slot tentang alam perkahwinan.... biasa la kita nih bila dalam majlis ilmu mmg mengantuk sgt...aku mmg tak tipu..tapi bila dapat penceramah yg best and outspoken...hilang ngantuk...sakit rahang aku dibuatnya...mmg best..tapi ade jugak penceramah yg xpnadai nk bt joke langsung...mmg bosan and ngantuk....seyes..bawak sweet banyak2~

kat sana jugak akku jumpa kawan baru..nama diorg Qila and Sue.. masing2 xkenal each other...tapi kat sana kami jadi geng..hehe..geng gelak...geng makan...geng ngutuk org pon sempat tau uols~ Sue kawen bulan 6 nih...dia punye love story mmg best..keluarga yg temukan...mmg bestt dengar sue citer... qila plak rock orangnye...tunang nye nmpk mcm pendiam sikit... dah bercinta dr zaman poli lagi....lame okeyh....dia kawen bulan 8 nih...ape2 pon aku doakan kalian dipanjangkan jodoh...Aminnnn...



bila last day tu...ade plak mcm majlis konvokesyen...majlis penyerahan sijil nikah....!!! yeayyyyyyy dah boley kawennnn!!!!