sOmebodY watching On me

Tuesday, 18 December 2012

kepimpinan dan pengurusan di Stadium



kenangan kelas kepimpinan . pada hari kejadian group aku yg conduct..so kami decide nk bt kat stadium UTHM..owh ye..kelas ni mmg salu bt style "outdoor class " .. aku ske sgt..acctually aku nk buat kelas bawah pokok sambil makan buah epal...hah..ala-ala obersea mcm tuh..baring2 atas rumput...tp kat sini xde tmpt yg selesa mcm tu...so CANCEL... 

pagi2 lagi my group dah mula kan sesi ragging orang...dak2 kelas aku di mnta utk jog dua round...yg mana larat leh teruskan bt bape round yg diorg suke... sian aku tengok..termengah2..tapi best kan..kan ???
aku pon xde ler kuat mn seperti dulu..(dulu kaw kuat ke bedahhh??) termasuk lecturer kami yg sporting gile.. PM Dr Ahmad Esa.. he also join us... cool okeyh!.

pastu dah 2 round ++ tu... group kami mula kan duscussion ..
bla..bla..bla.... and so on.. 


ha..ni aku tgh bacaekan satu artikel nih...
muncung2 mulut kaw yer..


ni lah my classmate yg sporting and happening..
ye sgt happening. smpi pening lecturer2 kami nk melayan.



O group kami.
owh...selepas 1jam kami discuss -ing
staf2 FTV pada hari selasa tu ade senamrobik..
Prof cakap lepas kelas..lepas dah  Is A wrap sume... kami kene join geng2 staf tu jugak..
ko jgn xtau..semangat masing2...
pergh..aku rasa diorg ni sume lepas tension kot.. yelah..kami di akhir2 sem nih..
busy dgn final project..
final project...ouh!



oke..ni kami tgh tgk step dulu..
then..........tudiaaaa


haaa..gelekkkk lagi...gelekkk!
put your hand up!!!!


and inilah kelas aku yg sporting pada hari kejadian..

i will miss u guys. >.<


nahh..aku sajikan entri dengan dgn video nye sekali..ko tgk lecturer aku yg pakai baju merah tu...
sportingggg kan...memang!