sOmebodY watching On me

Thursday, 4 October 2012

why u do this to me?

ptptpuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!
ptptpuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!
ptptpuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!




hari2 makan biskut...boley muntah aku mcm ni..!bingai...

get well soon

"Assalamualaikum puan. saya azri..saya penolong wakil kelas DTK2A.saya nak bagitahu. Rosnizam Abdullah sedang dalam koma.kemalangan motor masa nak balik rumah pukul 11.30 pagi tadi.50/50 keadaan dia.skrg tgh tgu untuk pembedahan. rahang, bahu patah.kemungkinan tempurung kepala sekali akan dibedah.kalau tak bedah kemungkinan akan lumpuh. kami harap puan boleh doakan untuk dia semoga cepat sembuh.maaf mengganggu puan.."
sender: student Azri 4 oct 2012, 7.42 am

dangggg!!!..terkejut aku bangun2 dpt msg mcm tu dr Azri,student aku kat PUO...trus reply  and tny mcm mn condition ejam... even brape hari je aku dgn diorg..tp rasa mcm da lame mengajar kelas tuh...they all sgt friendly and always make me feel love to teach....

Ejam, student yg salu duduk barisan blkag..bila nak salin note yg tulis di white board dia akan berdiri dan aku slalu mengusik dia..

"ha...dah tau rendang...kenapa duduk blkg.."
lepas tu dia trus duduk depan je...



"salam...hi cik Arien"

sender: student Ejam, 1 october 2012, 2.27pm

and i didnt replied....now im feel so guilty..my dyr student,ejam..im so sorry and worry..pls be strong...all of your friends love u..they need u..kuatkan semangat...


to my dear students DTK 2A....slalu la tgk ejam..bg dia semangat..even dia koma...he still can listen ur voice, he still can feel ur love and caring...



Too far away,

Miss Arien.