sOmebodY watching On me

Tuesday, 24 April 2012

#stage 1 part 3:kain ohh kain

hola2x...ohoiiii hoiiii...cuti2 nih aku xde bt ape sgt..just tgh meroyan nk siapkan hantaran for my engangement!!..ohsemm...puas ati aku tgk hantaran2 tu sume...yelah...aku yg beli brg...aku yg bt sndiri + my mama tolong sane sikit sini sikit..penat tp berbaloi sbb ape yg aku nk...aku dapat curahkan kat hantaran tuh!...theme hantaran aku buat gold..tapi aku rasa mcm dah x gold sgt.....dah mcm kuning pun ade...gasak ler kaler ape pon..jnj OHSEEEMMM..!pfttt...perasan~

before smpi manjung aritu aku singgah shah alam dulu....terpaksa naik bas ler dr batu pahat ke sane..oh sebelum melauttt lebey jauh..meh aku citer pasai per aku pi shah alam...sabtu pi jalan2 ngn mr montek ke jalan TAR...nk cari kain akad nikah utk hantaran...oh..sgt ramai org...sesak napassss rasenye! aku dengan kembang hidung duk ajak mr montek pi JAKEL....mase tu aku igt ade sale lagi...laju je kan kaki aku masuk JAKEL kat jln TAR tu...rupenye sale dah xdek..T_T....so harga dia dah tentu lah dam dam dum..bunyi mercun...~ xjadik...!

last2 pi masuk SEMUA House...kluar masuk kedai ...xde yg berkenan...cerewet gak aku nih...sian Mr montek..layankan aje buah ati dia sorg nih...hahah..sori mucuk..mula2 masuk kat kedai aunty sorg nih..pekerja dia org indon...aku kate aku nk pilih kain satin dulu..sbb nnt takot kaler yg aku nk tu xde...dia kate..xpe,kedai kami semuuuuuuuuaaaa kaler ade...beria2 dia suh pilih lace dulu...aku ckp OKE! then, bila aku dah pilih lace tu..kene la pilih satin dia...kaler yg org tu tunjuk semua aku tak berkenan...kaler dia buruk...kain pon keras! pastu leh plak kaler kain perempuan bg lain..kaler kain laki nk amik kaler lain....WTM..????? baik aku  kawen sorg2 je kann!!so,aku decide nk blah je dr kedai tuh...aku pon blah g kedai sblah...nasib baik kedai ni ade la jugak kaler yg cantik..harga pon berpatutan..even kaler yg aku nk xde..tp aku tetap puas hati sbb layanan uncle tu..n lace dia sgt suci...oh..xsaba~


utk tatapan peminat..haha...perasan lg skli!