sOmebodY watching On me

Monday, 31 December 2012

happy new year 2013

pejam celik pejam celik dah nak masuk tahun baru..

macam biasa azam macam tahun2 yg lepas...err..azam tahun lepas ape ek?

#harap dapat grade master next year. (10/1/2013 habis!)
#nak keje cepat
#dipermudahkan urusan kawen2...

ohh yer..saya nak start menabung RM1 sehari..start 1/1/13 nih...makne nye hujung th nih kene ade rm365 ++



tu je...

""What the mind  can conceive and believe, it can achieve"


Saturday, 29 December 2012

kawan2 tolong like gambar saya...

hi u ols..

i ada join satu contest yg dibuat oleh Amanda Studio
and i mmg nak menang...sbb leh buat utk kawen trus kann??hahah...gila bajet!

so i need u ols punye like!

tolong like Page Amanda Studio 1st..
then klik pada GAMBA SAYA


cari gamba nih yer kawan2 sume~

Tuesday, 25 December 2012

love is...


gaduh-gaduh pun kite kena care kat partner kite...
ala..kalo gaduh tu saje je nak  manje2 ..hahahaha

Monday, 24 December 2012

Morning story

Pagi2 da teringat kat dia..
Ye dia..yg salu motivated aku..yg salu kutuk aku pun yer.. haish...
Tp xpe...xlama pon lagi...  "kita berdua bersatu"
Hikhik...

Friday, 21 December 2012

Thursday, 20 December 2012

xde.




aku dah xde mood untuk ape2 pon..






.


apa yang mereka mahukan?

sayangi mereka seperti mana mereka menyayangimu..
kasihi mereka seperti mana mereka mengasihimu....
layani mereka seperti mana mereka melayanimu.
inginkan mereka seperti mana mereka menginginkanmu...

bukan cuma sehari..
bukan cuma sebulan..bukan cuma setahun..
tetapi untuk selamanya...


Tuesday, 18 December 2012

kepimpinan dan pengurusan di Stadium



kenangan kelas kepimpinan . pada hari kejadian group aku yg conduct..so kami decide nk bt kat stadium UTHM..owh ye..kelas ni mmg salu bt style "outdoor class " .. aku ske sgt..acctually aku nk buat kelas bawah pokok sambil makan buah epal...hah..ala-ala obersea mcm tuh..baring2 atas rumput...tp kat sini xde tmpt yg selesa mcm tu...so CANCEL... 

pagi2 lagi my group dah mula kan sesi ragging orang...dak2 kelas aku di mnta utk jog dua round...yg mana larat leh teruskan bt bape round yg diorg suke... sian aku tengok..termengah2..tapi best kan..kan ???
aku pon xde ler kuat mn seperti dulu..(dulu kaw kuat ke bedahhh??) termasuk lecturer kami yg sporting gile.. PM Dr Ahmad Esa.. he also join us... cool okeyh!.

pastu dah 2 round ++ tu... group kami mula kan duscussion ..
bla..bla..bla.... and so on.. 


ha..ni aku tgh bacaekan satu artikel nih...
muncung2 mulut kaw yer..


ni lah my classmate yg sporting and happening..
ye sgt happening. smpi pening lecturer2 kami nk melayan.



O group kami.
owh...selepas 1jam kami discuss -ing
staf2 FTV pada hari selasa tu ade senamrobik..
Prof cakap lepas kelas..lepas dah  Is A wrap sume... kami kene join geng2 staf tu jugak..
ko jgn xtau..semangat masing2...
pergh..aku rasa diorg ni sume lepas tension kot.. yelah..kami di akhir2 sem nih..
busy dgn final project..
final project...ouh!



oke..ni kami tgh tgk step dulu..
then..........tudiaaaa


haaa..gelekkkk lagi...gelekkk!
put your hand up!!!!


and inilah kelas aku yg sporting pada hari kejadian..

i will miss u guys. >.<


nahh..aku sajikan entri dengan dgn video nye sekali..ko tgk lecturer aku yg pakai baju merah tu...
sportingggg kan...memang!


Saturday, 15 December 2012

design macam mana yg oke?OMD

again.. xbuat report lg..=)

bila mata dah menggatal tgk barang kawen2...jari jemari ketot gatal google-ing baju plakss..baju yg nak tempah nih aku nak pakai time akad nikah..tapi xtau nk bt baju ape...OMD! please..please..please..nak bt baju ape nihhh....haiyaaa...susah nk pilih disebbkan kerendahan yg dimiliki oleh diriku ini....dush..dush...takot nnt duk tunjuk design kat tailor...bila baju siap...nmpk gumuks plaks...itu ada salah OoooO...

photo bawah nih antara yg berkenan di hati...tapi xtau la kan nk buat macam mn...nk kena tunjuk kat tailor lgi...kot2 dia ade idea tambahan...hurmm....xsabar..xsabar..xsabar...mn satu ek?







apa untuk doorgift?

oke fine...sepatutnya sekarang nih time utk buat report PS..tapi skrg aku sebuk google-ing benda lain...
release kan otak jew..~

bawah nih antara barang2 yg aku teringin nak letak dalam balang comel yg aku nak beli nnt...tapi xtau nak letak yg mana satu.....korang rase?



jelly bean..macam kiuttt sgt..comel


ni pon comel...nyum2 dap!
biskut icing


ni mmg peberet kot!

biskut telinga mini

last but not least..

mossshhhiiimashmellowww~


owh..xtau nak pilih yg mana satu utk diletakkan dalam balang yg comel seperti dibawah...ohh yg balang yg masih bogel...nnt aku hias kasik baek punye.. xsaba...xsaba..xsaba~!!



Wednesday, 12 December 2012

owsem classmate!


MBV sec 1 UTHM
sesi 2011/2012

my classmate:

belakang kiri: hajar ishak, kak mas, natasha dora, farhana, fairus, hajar hamdan, kak mar
tengah kiri: a'ah, nurul, mek lin, ctk, yatt, anny, bella, fizan, suri, nik, azliana
depan kiri: arien, farahiyah,faiz, nizam, awe, nas, mail, ezhar, azira, kak asma

macam tak percaya ... dah setahun setengah kami bersama.. kini dah smpi ke penghujung perjalanan kami dalam mengharungi cabaran.. tinggal sebulan sahaja lagi kita di sini... semua bakal2 pendidik. curahkan bakti pada anak nusa bangsa. jumpa lagi di lain masa.

kawan2 suma: god luck untuk master project nih... harap kita sume berjaya dunia dan akhirat...