sOmebodY watching On me

Sunday, 2 September 2012

2 weeks more!

yahuuuuuuuuuuuuu...


lagi 2 minggu...xsaba rasenye nk abeskan LM..bukan x suke..tp ntah la...bukan sng nak master kan diri untuk satu2 subjek dlm masa 1 hari....sbb tu yg aku rasa susah..students sume oke je..rasa sedih plak nk tinggalkan diorg but at the same time aku x saba nak abes LM...hahahahh...=)

lepas abes LM...trusssss balik johor..pergh..mmg xde rehat...balik jhr kene strungle utk final year plak...thesis..mmg xleh main2 dah nih....T_T


tp ape yg gembira skrg nih..aku dpt job interview dgn goverment(JKR)..hopefully aku dpt kerja tu..bukan xsuka dlm bidang pendidikan..aku suke sangat...tp kerja mn yg dtg dulu..aku akan grab...bukan senang nk dpt kerja zaman skrg nih...government plak tu...peluang xdtg bergolek macam ayam golek kat pasar malam tuh okeyh! doakan aku yer sume...27/9/2012 kat kl...aku pon xtau tu area mn..xpe..nnt redah je lah!..(^_^)v...




oke..mood raya ade lg...mood kawen2 pon ade lg...punah diet aku selama nih...uwaaa....pipi pon dah bambam macam kene pam! harus ber work out nih!!!!


okelah..nak packing barang2...nak pulang berbakti kepada anak bangsa...tata! (xnak balik sebenarnye!)

3 comments:

  1. heehehe.. ok2..
    so ko pegi jgak la kan.. xpe2
    buat yg terbaik.. ade cable2 x kat JKR tu??

    nnti kalo free kat KL nnti bgtau..

    ReplyDelete
  2. aku da ade belog baru.. baca la. hehehe..

    ReplyDelete

sUke Ati nAk tulIs