sOmebodY watching On me

Saturday, 22 September 2012

raya lagi?

errppp alhamdulillah...ari nih makan roti jala + kari ayam + nasi impit + kuah kacang + koktel...open house classmate..kat peserai....kenyangg!!!pastu balik lepak BP mall....check2 beg duit rupenye tertinggal kat rumah...haduiiiii....naseb xde abg pulihh!!!

sebahagian classmate saya~

Friday, 21 September 2012

doesn't mean~


dak kecik nihh~!

 tengokkk..kecik2 dah pandai nak kene kan kak lisa yerr..xpe2....mesti ikut jugakk..kalo x sape nak jaga cici kannn~


ni budak yg noty nih...bambam cikebamm!!

next year...off to..?


ihsan:Mr Google..
insyaAllah..~
kalau di panjangkan umur....kami akan ke sana...

yeayyy  ^_^
tiket dah beli...xsabo plak rasenye!

makan lagi makan raya UTHM

oke...smlm aku, aida, mak eda n kak asma g mengundi...sbb apee????? sbb nak amik kupon jamuan raya... gile x ikhlas pegi ngundi kannnn.....mmg pon....!!! yg aku xske sebab aku nye kad matrik hilang buat kali ketiga..mn letak pon xtau..ntah2 kat rumah...so terpaksa menapak g guard house nk buat report....abg izan (HEP) leh gelak kat aku kan...dia kate aku nyanyuk...menci tau~

so lepas ngundi2 tu..(pilih semua perempuan n lebihnye aku terpaksa cr yg flowerboy @ cute2 untuk di undi..bahahahah...) barulah dpt kupon jamuan raya...ntah hape2 ntah nk kene kupon bagai...abes tu yg xdpt kupon xleh la makan yerrrr???kesian diorg...duit student jugak kannnnnnnnnnnnnnnnnnn~ hurmm...

jamuan raya yg plg best aku pegi mase time degree dulu...mmg betol2 mcm jamuan..xde nk sekat2 makanan...amik je ape yg kaw nak amik..syok time tu...sume nye best...tp skrg diorg mcm nak limitkan sume bnd...erm..sbb ape..aku pon xnk komen kat sini...

punye la ramai maknusia....macam semut!!!

menu yg dpat..sate 4 batang!!! nasi briyani basi!!! dengan sunquick~

ape laaaa nk jadi..~


i want this!!!

baju kurung peplum

saya nak baju mcm nih...

nak!! nak !! nak!!!

nak kena cari kain nih! JAKEL ade buat sale kann???

Tuesday, 18 September 2012

They call me cik erin ^_^






mereka adalah sebahagian dari diari hidup saya..
mereka adalah pelajar pertama saya...
mereka memberikan ruang untuk saya menjadi seorang pendidik...

my dyr student...

i always pray for ur kejayaan...
i always wish for ur kehidupan....

i already miss them...

naughty|adorable

Saturday, 8 September 2012

Jamuan Raya PUO


owh..kami sangat teruja bila ade makan2 nih....tapi macam biasa...aku kalau orang ramai2 nih...dah xtau nk amik ape..so makan ketupat 1...lemang sepotong..laksa semangkuk...sate 3 batang...tolong percaya oke...


Monday, 3 September 2012

alfatihah sahabatku~

as salam..

Ya Allah...dah lama aku x on fb..so aku xtau ape2..pagi tadi officemate cakap ada budak UTHM eksiden..meninggal..kereta remuk macam kertas kene keronyok...aku tny..sapa nama dia..kesian nyaaa...

BALQIS AMIRA...hah???mcm pernah dengar...BALQIS AMIRA MAT HASSAN ker aku bertanya... kawan aku cakap YA! hati rasa mcm nk luruh...airmata nih mmg mengalir la..trus aku call dak kembara yg lain...rupa nya aku je yg xtau...T_T..mcm duduk dlm gua kan...

aku cuba gagahkan tgk kereta arwah yg remuk tu via metro online..mcm mn keadaan mayat bila tgk keadaan teruk mcm tuh...Ya Allah..xleh nk bayang...masa baca artikel tuh..mmg meremang je sume... lepas tu aku try bt keje semula...tapi...

masa nak buat keje tuh..satu2 kenangan dengan arwah...muncull...sebak!

yiep..setiap aduan rakyat yg ko luah kat aku...aku akan simpan yiep...kemas2 dlm sudut hati aku...aku rs mcm baru je lagi ko mengadu macam2 kat aku...aku rasa mcm xpercaya yiep...tp aku kena redha..ni sume dah ditentukan olehNya..

yiep..

aku doakan kau tenang di sana... aku dah mula rindu gelak tawa ko... rindu bile ko cakap laju2...

yiep..

apa yg mampu aku buat adalah...alfatihah.


Sunday, 2 September 2012

2 weeks more!

yahuuuuuuuuuuuuu...


lagi 2 minggu...xsaba rasenye nk abeskan LM..bukan x suke..tp ntah la...bukan sng nak master kan diri untuk satu2 subjek dlm masa 1 hari....sbb tu yg aku rasa susah..students sume oke je..rasa sedih plak nk tinggalkan diorg but at the same time aku x saba nak abes LM...hahahahh...=)

lepas abes LM...trusssss balik johor..pergh..mmg xde rehat...balik jhr kene strungle utk final year plak...thesis..mmg xleh main2 dah nih....T_T


tp ape yg gembira skrg nih..aku dpt job interview dgn goverment(JKR)..hopefully aku dpt kerja tu..bukan xsuka dlm bidang pendidikan..aku suke sangat...tp kerja mn yg dtg dulu..aku akan grab...bukan senang nk dpt kerja zaman skrg nih...government plak tu...peluang xdtg bergolek macam ayam golek kat pasar malam tuh okeyh! doakan aku yer sume...27/9/2012 kat kl...aku pon xtau tu area mn..xpe..nnt redah je lah!..(^_^)v...




oke..mood raya ade lg...mood kawen2 pon ade lg...punah diet aku selama nih...uwaaa....pipi pon dah bambam macam kene pam! harus ber work out nih!!!!


okelah..nak packing barang2...nak pulang berbakti kepada anak bangsa...tata! (xnak balik sebenarnye!)