sOmebodY watching On me

Tuesday, 8 May 2012

program apprentice chef

last weekend..satu program...PROGRAM APPRENTICE CHEF 2012 pada 5/52012 yang dianjurkan oleh kami sbg memenuhi syarat bagi subjek Pengurusan kokurikulum... penat wey...dari sebelum event smpi la abis event..kami tak dapat sesenn pon dari fakulti...so terpaksa mintak sponsor...alhamdulillah..akhirnya dapat jugak cover balik bajet kami....sedih kot bila bt pgram tak dapat bajet..tapi suruh kita buat program bnyk.... bila x buat kate kami student master nih pasif...ceh..~ yg mn satu yg pasif pon aku tak tau...hurm.... oke2..kembali pada cerita kita...program nih kami bt kat SMK Tun Ismail parit raja,johor... peserta yg join kami semua nya tingkatan 3...budak2 nk amik PMR... nih antara silibus diorang la..kire mcm kami nih dedahkan lebih awal sbb diorg tak blaja lagi..kate cikgu ERT dia...diorg akan blaja masakan nih lastttt skali...gituu....nnt adik2 tu senang la kan..sbb dah buat amali ngn kitorg~

nak sembang sini pon xtau nk start dr mn sbb bnyk sgt..ape2 pon syukur alhamdulillah semuanya dah setel..lepas nih nk setelkan bnd lain plak..yihhhuuuuu

sedang menyediakan breakfast utk mereka semua~



kami berdoa~


majlis dirasmikan..


peserta sedang bertungkus lumus


adik2 SMK Tun Ismail Parit Raja,Johor


hasil decoration meraka~



demonstrasi cocktail


bergambar lagi~


penghargaan oleh Ketua Jabatan kepada wakil STI


kami semua~


barisan AJK


hasil utk dibawa pulang~


skema


candid version

No comments:

Post a Comment

sUke Ati nAk tulIs