sOmebodY watching On me

Wednesday, 30 May 2012

stage 1 part 5:hantaran pihak perempuan kepada pihak lelaki

 #macaron

 #cupcake sponser dr mak eda & kak asma

 #book indahnya hidup bersyariat

 #coklat forerro sponser by mak eda makcik enon

 #kain pasang baju melayu

 #sejadah

 #biskut tart

 #gula halwa sponser by cik jah(jiran)

 #wajik sponser by opah

 #gula dan garam hiasan sponser by mak ngah

 #buah2an

#bunga rampai

rombongan dari melaka~

hantaran dari pihak lelaki tak sempat nak snap terus makcik2 ubah dulang..haiyaaa..pantas sungguh~

Sunday, 27 May 2012

Belong to someone..

Oke..ak rs ak plg bahagia hari ni..to u mr montek eyh..nk kena tukau name dah..TQ encek tunang(ngeee)..perjalanan kita br bermula....
harapnya hubungan ini akan ke peringkat seterusnya dan berkekalan sampai akhir hayat..aminn~

posted from Bloggeroid

Saturday, 19 May 2012

Apela nasib..


Apa la nasib diriku yg malang.oh tuhannnnn....~
Lg brape hari je...tgn aku terkena mnyk pns yg tgh mengelegakk tuuu...kne pd sume jari....pedihnyeeeee....xtaw nk ltak ape da...sob..sob

posted from Bloggeroid

Friday, 18 May 2012

#stage 1 part 4: message board



oke x?
untuk ape nih?
ha..tunggu oke..
mood: hati berbungee daisy~
p
osted from Bloggeroid

Wednesday, 16 May 2012

Selamat hari guru!


Selamat hri guru kpd cikgu yg xjemu ngajo ...xspcly utk cikgu dan lecturer di..

SRK Ampang,slgor-strd 1.
SK Lekir,prk-strd 2.
SK Kg Kota,prk-strd 3-6.
SMK Raja Shahriman-f1f3.
Smt sri manjung-f4f5.
Polimas,2004-2007
 uthm, 2008 until now..
posted from Bloggeroid

Monday, 14 May 2012

last date??


Bukan last utk selamenye yer..last ngedate as boyfie..and after this..as eheemmm....hehe...
13 days more..can't wait
posted from Bloggeroid

Friday, 11 May 2012

happy mother's day ~

selamat hari ibu buat mama..
mama satu-satunya orang yang sayang dan faham lisa sangat2..
mama yang slalu ade bila lisa jatuh..bila lisa bangun

mama yang lisa sayang,
berilah peluang untuk diri ini
menyumbang bakti..
membalas budi..
memberi segala apa yang tak dapat mama kecapi..

mama yang lisa rindu,
lisa akan selalu mendoakan semoga mama dipanjangkan umur
diberi kesihatan yg baik dan anak2 yang sentiasa mendengar katamu...

mama...lisa sayang mama sampai bila2....

i luv u..

Tuesday, 8 May 2012

test..test

argh..esok ade test statistic..aku satu ape pon x study lagi...choiii~!
saya sayang sangat stat!


program apprentice chef

last weekend..satu program...PROGRAM APPRENTICE CHEF 2012 pada 5/52012 yang dianjurkan oleh kami sbg memenuhi syarat bagi subjek Pengurusan kokurikulum... penat wey...dari sebelum event smpi la abis event..kami tak dapat sesenn pon dari fakulti...so terpaksa mintak sponsor...alhamdulillah..akhirnya dapat jugak cover balik bajet kami....sedih kot bila bt pgram tak dapat bajet..tapi suruh kita buat program bnyk.... bila x buat kate kami student master nih pasif...ceh..~ yg mn satu yg pasif pon aku tak tau...hurm.... oke2..kembali pada cerita kita...program nih kami bt kat SMK Tun Ismail parit raja,johor... peserta yg join kami semua nya tingkatan 3...budak2 nk amik PMR... nih antara silibus diorang la..kire mcm kami nih dedahkan lebih awal sbb diorg tak blaja lagi..kate cikgu ERT dia...diorg akan blaja masakan nih lastttt skali...gituu....nnt adik2 tu senang la kan..sbb dah buat amali ngn kitorg~

nak sembang sini pon xtau nk start dr mn sbb bnyk sgt..ape2 pon syukur alhamdulillah semuanya dah setel..lepas nih nk setelkan bnd lain plak..yihhhuuuuu

sedang menyediakan breakfast utk mereka semua~



kami berdoa~


majlis dirasmikan..


peserta sedang bertungkus lumus


adik2 SMK Tun Ismail Parit Raja,Johor


hasil decoration meraka~



demonstrasi cocktail


bergambar lagi~


penghargaan oleh Ketua Jabatan kepada wakil STI


kami semua~


barisan AJK


hasil utk dibawa pulang~


skema


candid version

Sunday, 6 May 2012

bantu saya.!

kite salu fikir pasal duit..duit..duit..sume bnd perlukan duit..
skrg sy berusaha utk mencari duit even tgh blaja...mcm mn???

ntah..tunggu dan lihat je lah....

sy akan berjumpa dgn seseorang next week..
harap dia boleh bantu saya..!