sOmebodY watching On me

Saturday, 31 March 2012

#Stage 1 part 1:Gubahan hantaran

hari ni aku tak buat apa2 kat umah.tinggal sorang..yg lain sume g melaka...so, lepas setel sume keje umah and homework...aku pon bermanje2 ngn Mr Google...minta tolong Mr Google..sbb aku mmg xreti bab2 nih... aku ari ni saje search pasal gubahan bunga pada hantaran..aku ske kalo hantaran tu penuh bunga...mmg suka sangat... paling suka kalo bunga ros or daisy... owsem okeh!!! aku nk sebanyak mungkin idea..so bila digabungkan nanti mungkin MELETOP!!!..haha..gile!


ni macam oke...tapi nmpk mcm bersusunnnnn je plak kan..=_='

yg nih antara idea feveret aku...owsem aitee!!suke...^__^v

yg nih bapakkk suci gilee...suke susunan bunga mcm nih...dia letak atas kusyen... susunan lebey kurang gamba atas td...

ni simple but nice! penggunaan bunga x terlalu bnyk..tp sgt santek hokey...secoet je kat depan ..cute jek..kalo susunan mcm nih pon aku ske... leh jugak dipakai idea nih...hurmm....0_O

ni lebey kurang gambo atas..
..cute.simple.nice...




So... aku dah ade idea nk bt mcm mn...tp kat atas nih sume x kena ngn theme idaman kalbu..hakhak.. xpe..colour xpenting...yg penting hati..eyh..yg penting seni...

No comments:

Post a Comment

sUke Ati nAk tulIs