sOmebodY watching On me

Monday, 30 January 2012

so saaaaaaaaaddddddddd lahh~


oke sekarang aku paham perasaan orang yg dah tua-tua (26 consider tua okey) tapi takde apa2 ikatan lagi macam bertunang or berkahwin...dia akan mula terasa bila orang bertanyakan....

1. eyh..tak kawen lagi...?
2.bila kau nak kawen?
3.tak laku ker?
4.err...adik dah ..akak bile lagi..?..(pls jgn tny mcm tu..aku tumbuk nnt!!)

and dia akan terasa bila semua org di sekeliling xspcly bestfrenz/sedara mare/adik beradik dah move on ke satu chapter yg baru...oh manessss sekali utk org2 itu tapi tak bagi orang2 tua ni oke..

T____________________T lambat lagek seru aku dtg..!

p/s: kepada kawan2 yg akan melangsungkan perkahwinan/pertunangan aku wish agar korg happily ever after..fullstop.!


..aku la yg wish kat korg td tuh..
sila abaikan jari yg pendek itu...=.='
ahaks~

2 comments:

  1. Ish2..ngape kamu x kwen lg?org dulu da bderet ank tawu?kehkeh

    ReplyDelete
  2. hahaha..naseb ang tak kawen lg..kalo x ang pon kene belasah nnt...aku tgu hang dulu lah kot..sbb mmg ang nk kawen dah kan??T_______T

    ReplyDelete

sUke Ati nAk tulIs