sOmebodY watching On me

Saturday, 21 January 2012

ni yg xsuke nih


huhu...bulan ni aku rs aku akan takot dgn exam result...seram sejuk jugak..yelah..1st time exam utk master course..result tu akan menunjukkan yg aku nih baguih ke x baguih..ngeee...opkos la aku nerbes sgt sbb xmau jadi yg paling corot..n aku nk buktikan yg aku leh go on ngn ape yg aku bt skrg nih..n xsaba sbb mr montek kene belanja aku makan kat tempt yg paaaaaaaaaaaaaaaaaaaling aku nk pegi if dapat 3 pointer n above...

tp kan,sometimes keje by group nih bnyk faedah nye..leh share2 idea n so on...but yg x syok nyeeee....sometimes lecturer bg markah ikut sedap mata dia jek...so..dah tentu la carry mark tu macam xsedap je nk pandangkan...unfairr!!!!!ape2 pon...redha je lahhh..~

No comments:

Post a Comment

sUke Ati nAk tulIs