sOmebodY watching On me

Tuesday, 31 January 2012

cantik tapi...

comel kan bby pakai legging

salam semua..

isu pemakaian legging (sejenis seluar yg ketat bangat itu)

first of all sy mintak hammpun sangat-sangat jika ada yg terasa dengan entri nih..(eyh,ko igt ada orang baca ke belog kaw nih weih) whatever... if ada yg terbaca, saya hanya ingin berkongsi rasa..

dulu, saya juga suka nak pakai legging ni..suka tgk org pakai..suka..saya juga pernah pakai sekali.. and tahu ape yg saya rasa? saya rasa sejuk..haha.. dan saya rasa malu...hurm.. kawan2 yg pakai tak rasa ke macam yang saya rasa? saya bertudung dan saya memakai legging...tak manis bukan.. cuma sekali dan tak akan pakai lagi.. alhamdulillah.. pintu hati saya terbuka utk tidak pakai lagi..

kawan-kawan..

kenapa bertudung ? sebab ikut fesyen ke? kalo sebab itu..ubah lah niat..

sudah bertudung..kenapa memakai legging? tahu tak satu fakta apabila memakai legging kita akan kelihatan seperti tidak memakai apa2 (bogel) ... eyh saya punya kaler hitam la..mn nampak ape2...memang...tapi susuk tubuh yg terpamer tu boleh mendatangkan ghairah sahabat lelaki kita.. kalau kaler putih..lagi lah kan...

kawan-kawan...

kalau nak pakai legging boleh..
tapi kalau dalam rumah semuanya perempuan..
nak pakai..pakai lah... tapi, kalau dalam dunia nih awak sorang je tinggal..
tak salah sume tu...

kalau awak tak percaya..awak tengok balik gambar-gambar awak semula..cantik ker begitu? eyh ramai je yg puji...ko jeles ker?? ..ya ampun syg....tidak terniat utk rasa cemburu...lagi cantik kalau awak xpakai kan?? jangan la terlalu mengikut fesyen yang x sempurna itu... tak cantik pon sayang..~


saya bukan berkhutbah..hanya betulkan diri jua.~~


4 comments:

  1. ahaha..btul2..aku ade jugak tlibat dlm kancah itu dlu..bila tgk blik,adoi la..macam ubi rebus je kaki ku

    ReplyDelete
  2. mimi: kikiki..ubi rebus...lawak la hang nih

    layar lara: thnx mengelike...

    ReplyDelete
  3. kesimpulannya,bior la baby jer yang pakai legging..sebab mereka pakai memang comey and bumbum..hehe

    ReplyDelete

sUke Ati nAk tulIs