sOmebodY watching On me

Wednesday, 21 September 2011

2 minggu sebagai ....


tempek gambau sket!!


huhu..dah hampir 2 minggu aku sebagai guru to be....so far alhamdulillah..takda apa2 masalah lagi dengan kelas..sbb kelas kitorang asyik takdeeee je...huhu..aku tak tau nak rasa happy ke tak???sebab ape aku xtau nak rasa apa....sbb nye dah tentu kena ganti kelas yg dah skip tu kann..kan...arghh...tu je yg aku tak suke...T____T..

kelas aku ade 34 suma sekali...so far aku baru ingat 10 nama (dengan pengecaman muka + nama diorang)..huhuhu...yelahhh...aku memang jenis susah nk igt nama orang melainkan orang tu salu duk depan muka aku nih!..hahahah...yg laen tu bersabar..aku akan cuba igt nama korang...

oke,sem nih tetiba aku rasa aku seorang yg sgt amat rajin hokeyyy utk ke library...hahah..sebab sebelum nih akulahhhhh orang yg paling malas nk ke sana sbb panas~!!! dan bising...skrg UTHM kan dah ade library GAH gituww u olssss...so why not aku tak try kan?best2x...kalau tau mcm nih dalam tuh...dah lama aku pegi...hehehe...(pemalas punye budak)

harap semangat suci murni aku untuk jadi guru yang berjaya dunia dan akhirat takkan terkubur 2-3 minggu nih je...harap kekal sehingga aku berjaya jadi cikgu nanti...doakan yer...


p/s: sedang membaca jurnal...tapi melencong ke sini plak...^___^