sOmebodY watching On me

Monday, 11 July 2011

FU!!!!!!

huh..kadang2 kita rasa kita dah cukup bahagia dengan keadaan skrg...sebenarnya tidak..!
kenapa?sbb kadang-kadang kita terpaksa berdepan dengan pelbagai ragam manusia yg tak dapat kita duga..cukup aku tak suka..2 - 3 hari nih macam tu lah yg jadi kat aku...hurm...lepas satu2 ...nak luh pada sape??kat sini je lah..and pagi ni tiba2 dapat satu msg di FB yg aku tak tau mana muncul nye mahluk perosak nih...

woit..kau tu pengecut tau x..baling batu sembunyi tangan...berak tengah jalan pastu tanak ngaku..!!!!ape kandungan msg nye tak perlu lah aku hebah2 kat sini kan...mmg FU la bangkai!!!!
ko cakap bukan-bukan kat situ untuk ape?ape tujuan kau buat macam tu..kalau betul aku kenal kau dan kau kenal aku...kenapa pada profile fb kau tu macam xde ape2..gambar xda...wall post takda..friend pon xda...atau kau saje create acc FB untuk cakap bukan-bukan pada dia..?apa motif kau sbnrnya? kau jeles tengok aku dan dia happy macam tu?kau marah sbb kau tak dapat aku/dia??aku tak tau kau nih jantan ke betina..sbb tu bnyk bnd yg aku nk tny wahai bangkai....

oit bangkai...FU....!!sekian ...