sOmebodY watching On me

Monday, 4 July 2011

semanis strawberry...=)

hye there,

wekend aritu..ikut incik hubby punye reunion PLAS TUDM siri 6 2002/2003 kat cameron..syok jugak diorang nih..(terima kasih kak julie,E,lan baek,syed(tokey homestay),yan,hakkam,Dzul and encik hubby ) sbb bg join..hehehe..

TUDM PLAS SIRI 6
2002/2003
POLI KUANTAN

with encik Hubby

yeay! im with u Mt Irau (6924ft)

alhamdulillah..tercapai jugak hasrat utk naek ke Gunung Irau...salah satu impian 2011 aku...tinggal lagi dua .tinggal Gerah dan Benum...takpe..pelan2 kayuh...laju2 nak g mana je pun...mekasey encik hubby.. yang ikut pagi tu abg dzul and wife nye kak siti fatimah..org gunung jugak..org gunung UMP...tp mmg sempoi ler deme dua nih.. romantik gitu.. panggilan mereka.."suami" "isteri"...comel kan..huhu...start treking kul 3.30 pagi dan sampai di puncak 6.30 pagi...solat apa sume dulu baru begambar..konon nk amik gambo sunrise..tp malang naseb ari tuh..kabus mmg tebal gile...then dah xde apa2 kat atas tu..kami pun turun dlam pukul 7.30 pagi dan sampai bawah dalam pukul 10.15 pagi..perghhh..trekdiaaaaa.... terbaekkkkk wok..mental dibuatnye..hahaha...aku rasa turun ngn naik same je!!!cis...tp disebabkan laluan permatang dia sgt cantek terasa seperti dalam citer lord of the ring..terubat sikit kementalan aku tuh...

LOTR

so bile smpi kat homestay sume dah siap..kitorg pon mandi2 and sume g lunch before jenjalan kat cameron tuh...aku jenjalan kat tea boh je...and shopping ckit2x..tempt laen dah biasa sgt pegi kan..=)
@ladang teh BOH, sungai palas

@Tea Centre Sg Palas



then encik hubby anta balik manjung...leh nanges2 lak kan sbb encik hubby nak balik shah alam ..huhu..ngade betol!!

ape2 pon...memang enjoy sgt!!!!!!!