sOmebodY watching On me

Sunday, 10 April 2011

we are on vacation

salam all!!


huh,penat seyh satu hari nih..duk maen dengan masa...tapi berbaloi-baloi...hilang rindu..hehehe..
ni pon tak dirancang...tiba-tiba en Mok saya nak datang..mula-mula tak jadi datang..sedih taw before tu!!!after that...yipeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee~
dia sampai sini lebih kurang kul 1.10 pm dr shah alam..nek bas je..takde penat sgt nnt nak keje esok kan?sampai2 je mamam dulu..then kul 230 petang
gerak ke jeti lumut menuju ke Pangkor .then kul 3 dah sampi pangkor dah..tak lama mana pun..tambang pon murah je..RM 10 pegi balik...pastu kalo bawak motor..RM 10 pegi balik...aku decide bawak motor je sbb leh round 1 island dgn percuma.!!!masa dan kos dapat di reduce kan...sana memanga da kenderaan utk di sewa ...tp agak mahal yer puan-puan...senang sikit ada kenderaan...oh lupa nak bagitau..if g pangkor bersama motor..skrang dah tak leh turun kat sg pinang besar, kena turun kat sungai pinang kecil pulak...harap maklum..

dalam kul 545 petang bertolak balik ke Lumut semula..sampai lebey kurang 615 petang macam tu~

En Mok naek bas kul 7 malam....huhu...sedeyh~....

tata Mok....