sOmebodY watching On me

Saturday, 26 March 2011

keranamu WANITA

dari majalah WANITA

with my aunty...


ramainye WANITA ....antara peserta bengkel bergambar bersama isteri MB Perak..
ni antara 3 wanita yang Top mase kini..single,taken,single..hahaha...perasan..=.='
uhuii..its me....ramai yang berkenan ngn shawl dan cara pemakaian nye..


fuhhhhhhhhhhhhhhhhhh...

penat giler la makcik oiiiiii...
ari nih attend satu bengkel yang dianjurkan oleh majalah WANITA..
aku join nih pon sbb wakil Puteri Umno cawangan Lumut..
lokasi kejadian di kediaman rasmi Menteri Besar Perak di Ipoh..Dato Seri Zamberi...majlis dirasmikan oleh isteri beliau...Y.A Bhg Datin Seri Saripah Zulkifli..

bnyk input yg aku dapat daripada bengkel nih tentang hak-hak wanita, keterampilan wanita, etika berpakaian, kekeluargaan dan mcm2 lagi lah...semuanya bermula seawal 830 pagi sampai la 6 petang...mak penat nokkkk...~

antara input-inputnya:
~wanita dan keluarga:cara2 kita nk entertain husband and anak2 ye u ols..
~ketrampilan wanita: cara kita make up dan bawak diri kita dalam masyarakat
~etika berpakaian: do and dont bila nk ke office,jalan2, and so on...
~wanita dan undang2: hak2 wanita salam intitusi kekeluargaan.
~fesyen show: aku di tipu nyahhh~~..(aku mati2 ingat diorang "perempuan")

terima kasih WANITA!!!aku pun x hidup lagi masa mag nih ada..dah 42 tahun!!!

**huhu...saje nak try test market pakai shawl mcm hana tajima...wahh...ramai pulak yg bekenan and nk intebiu i taw..rajin2 la beli kosmo minggu ni dan majalah WANITA sekitar 2 3 bulan lagi..rasa glamer plak u ols taw tak..nantikan kemunculanku~~

pstt aida,makcik da glamer skrg taw...perasan kan aku..mesti ada yg nyampah tuh~!!