sOmebodY watching On me

Friday, 11 February 2011

bila diri disayangi?

bila kita merajuk, dia akan pujuk kita sedaya upaya.walaupun dia tak suke bab pujuk2 nih.

bila kita nangis, dia yang akan tarik tangan kita dan sapu air mata yang meleleh kat pipi kita..

bila kita sakit, dia akan risau sangat..call 100x..msg sampai tercabut keypad..sbb nak tau keadaan kita dah oke ke belum..

bila dia ada problem, kita orang pertama yang dia akan share...dan dia akan kata, kita orang yg dia percaya sangat2..

bila kita/dia hilang tiba-tiba..kita/dia akan rasa something missing..wpon sebelum tu korang buat tak tahu je ngn dia...rasa tak senang duduk..rasa nk je pegi depan pintu pagar umah dia..

bila dia senyum-senyum kat orang lain, kita rasa jealous gile!!

bila kita marah-marah dia..dia senyum je...

bila dia jauh...dia orang yang kita rindu..dia orang yang kita akan ingat dulu.



survey di buat di atas pengalaman sorang budak nih....arien noor ellisa