sOmebodY watching On me

Monday, 31 January 2011

mesir


semoga Allah akan melindungi rakyat malaysia dan mereka yang tidak berdosa di sana..amin

kerajaan malaysia ..
tolong amik berat tentang hal ni..
lupakan sekejap ttg pilihanraya kecil
lupakan tentang perletakan jawatan beberapa wakil rakyat

media..
lupakan sekejap tentang fasha sandha...rita rudaini..dan kekalahan chong wei

lupekan sumenye sementara waktu
ambil kisah tentang rakyat kita di sana..
mereka lebih memerlukan kamu dan kamu dan kamu
dan berdoalah wahai rakyat Malaysia...


http://ariffshah.com/krisis-mesir-keadaan-sebenar-pelajar-malaysia/

hobi

sekarang saya dah ada hobi baru
pasnih tak payah nak runsing pasal kenaikan badan
tak payah nak runsing kot2 ada lemak berlebihan
tak payah nak cakap xda masa

cycling!!!
hobi baru saya
lokasi?
dalam bilik jer..hehe

sengal!!!!


aku respect korang sbg org yg lebih tua je..


susah sgt ke nk proses bnd tuh...aku turun naek ofis kau 2 3 kali last week..xde plak ko nk kate form x lengkap!!!siap kate dlm proses lagi!!huh...kalo x menyusahkan orang lain x sah!!!mmg perangai korg mcm tuh..pastu ari nih datang ..cakap form x lengkap..pastu siap nk membebel!!!

sebab aku perempuan korang buat macam tuh kan....leh maen2 lagi..boleh nk lengah2 lagi..tolong arr..x best langsung kalo perempuan yg korang nk maenkan..SENGAL!!