sOmebodY watching On me

Thursday, 15 December 2011

lawatan kelas ke Maktab Polis DiRaja

heheheh...aku nk tergelak pong ade..!

lawatan yg dah lama dalam perbincangan akhirnya berlaku...pada entri ini.. just bt lawatan ilmiah saje.. igt nk tgk Pedagogi kat sini..tp xdapat sbb pelajar diorg sume dah abes..dah balik kg ponn...huhu...tp kami tetap di layan mesra oleh pegawai2 di sana... macam2 input yg leh di bawa pulang..macam2 pengalaman yg dapat di bawa smpi bile2...terima kasih hencek poliss..aktivit yg kami bt kat situ agak menarek jugak la..tp part masuk2 lab buat aku boring..hahha...yg best time tgk diorg bt drift...pastu pertunjukan akrobatik smbil naek motor berkuasa tinggi..perempuan pon ade hokeyy!...then yg best part BOMB...mencarut sesaje aku time dia letup kan tuh...(maaf..mmg jenis terkejut2..) n last but not least..kitorg men guns stimulator..sume rase..best jugak la even bnd tuh sume tipu2 je...heheh...then balik aku siap2 sbb dpt msg dr John yg dia kat ICU Hosp Sg Buloh....aku mmg xleh duk diam dah...asyik ajak diorg balik je.alhamdulillah..ade gak bas mlm tuh..aku redah je demi MOntek tercinta...doakan keselamatan beliau kawan2...plss..~

No comments:

Post a Comment

sUke Ati nAk tulIs