sOmebodY watching On me

Friday, 29 July 2011

nobody can understand me

i'm broke inside..


i'm broke inside..


i'm broke inside..


i'm broke inside..


i'm broke inside..

Tuesday, 26 July 2011

.

kesepian,kemuraman akhir-akhir ini menemani aku.

keriangan,kegembiraan makin menjauhkan diri.


atau aku yang hanya terasa sendiri.?

kuatkan hatiku.


fikiran jahat.

jauhlah dari diri aku

aku masih mahu semua seperti dulu.

seperti dulu-dulu.

aku hanya mahu mengerti maksud KEGEMBIRAAN

Monday, 25 July 2011

ke sana nanti

oke..

dapat jemputan

maybe ke sana nnt weekend nih.

sbb nih perjumpaan yg last skali


saya rindu adik comel saya.

kuyah wait for me oke..

kak erin rindu kamu.

Thursday, 21 July 2011

broke inside

I would take the pain

I've hurt myself by hurting you

Some days I feel broke inside but I won't admit

Sometimes I just wanna hide 'cause it's you I miss

Would you tell me I was wrong?

Would you help me understand?

Are you looking down upon me?

Are you proud of who I am?

love need sacrife





Tunjukkan rasa cinta kita dengan berkorban kerana

tidak ada cinta tanpa pengorbanan.

Monday, 18 July 2011

suke itu happy

yippeee..
weekend semalam mmg best!!!

1. sbb jumpe "encik muncit "saye hari ahad tuh .. mekasey melayan kerenah sy yg mcm budak kecik nih...harap bersabar yer..mmg kejadian nye begini...ngeeee..

tema perjalanan: susah sama susah,senang sama same..

nnt kite g ngn dak2 JKAT lak okey!!
then pusing2 PKNS survey2 baju nak tunang..eyh..baju nak raya ...

sy dengan "encik muncit" nih duk maen celop-celop tangan dalam candle.


pastu jadilah macam nih..<3

lilin ni takkan pecah

Hope kite pon macam nih yer encik muncit..ngee

2. alhamdulillah... sy tgh bt preparation... tarikh 8/9/2011...untuk ape? wait n see..




Friday, 15 July 2011

selamat bertunang my friend..


lepas nih jangan lupa aku lak..



semoga berbahagia semuanya..

saya bahagia.kamu bahagia.dia bahagia.


this week ramai gak my friend yg bertunang..congrats.

ada yang bertunang hari

ada yg esok

lupekan la kisah2 dulu..

hargai apa yg ada sekarang.

dan itu akan membuatkan kalian bahagia.


maafkan diriku ini...kerna tidak hadirkan diri..~~

sewaktu hari..pertunanganmu..~~
hahaha..terlebey sudah..nyanyi lagu azie plak!!


oke.saya gembira sekarang.

nak g makan coklat jap.








Wednesday, 13 July 2011

kuat.jahat.

ouh..

kata-kata dusta dari si bangkai membuat aku ngn dia lebih kuat.

itu je yg kau nk cakap kat kami.?

sikit pon kami tak goyah.

peace!!


ape

yang kau dapat bila kau buat mcm tu?

suke nak tgk kalau org bergaduh yer.

jahat ni.pukul baru tau.


tiba-tiba kau pon ex kuithho yer.

tak mungkin.hahaha.

orang xde otak macam kau mn leh masuk sane!!

Monday, 11 July 2011

FU!!!!!!

huh..kadang2 kita rasa kita dah cukup bahagia dengan keadaan skrg...sebenarnya tidak..!
kenapa?sbb kadang-kadang kita terpaksa berdepan dengan pelbagai ragam manusia yg tak dapat kita duga..cukup aku tak suka..2 - 3 hari nih macam tu lah yg jadi kat aku...hurm...lepas satu2 ...nak luh pada sape??kat sini je lah..and pagi ni tiba2 dapat satu msg di FB yg aku tak tau mana muncul nye mahluk perosak nih...

woit..kau tu pengecut tau x..baling batu sembunyi tangan...berak tengah jalan pastu tanak ngaku..!!!!ape kandungan msg nye tak perlu lah aku hebah2 kat sini kan...mmg FU la bangkai!!!!
ko cakap bukan-bukan kat situ untuk ape?ape tujuan kau buat macam tu..kalau betul aku kenal kau dan kau kenal aku...kenapa pada profile fb kau tu macam xde ape2..gambar xda...wall post takda..friend pon xda...atau kau saje create acc FB untuk cakap bukan-bukan pada dia..?apa motif kau sbnrnya? kau jeles tengok aku dan dia happy macam tu?kau marah sbb kau tak dapat aku/dia??aku tak tau kau nih jantan ke betina..sbb tu bnyk bnd yg aku nk tny wahai bangkai....

oit bangkai...FU....!!sekian ...

Saturday, 9 July 2011

Thursday, 7 July 2011

pengakhiran fikiran.

duk sorang-sorang kadang buat aku terpikir..

dulu aku rasa lonely
dulu aku rasa hidup ni macam kosong
dulu aku rasa banyak kawan yang main tikam belakang aku
dulu aku banyak percayakan pada orang yang salah
dulu aku sentiasa memendam rasa marah,dengki

sudah sempurna ker hidup aku ni
aku dah jumpa dengan orang yang betul ke?

jawapan pengakhiran fikiran:

tapi sekarang..
aku rasa hidup aku tak macam dulu
aku rasa hidup nih hebat ..
sebab aku ada kawan-kawan yg sentiasa menyokong tak kira kat mana pon diorang.. even kat tgah laut ker,dalam hutan ker,tgah bandar ker..sume nye masih support aku ..thanx
sekarang aku lebih memaafkan sesiapa saja yang suka maen tikam belakang ni.. sbb mungkin dia pon dah kena macam yang aku kene dulu kan..so maafkan je lah..kesian..
dan..aku rasa aku dah jumpa dengan orang yang boleh jaga aku dunia dan akhirat..
insyaAllah.

Monday, 4 July 2011

semanis strawberry...=)

hye there,

wekend aritu..ikut incik hubby punye reunion PLAS TUDM siri 6 2002/2003 kat cameron..syok jugak diorang nih..(terima kasih kak julie,E,lan baek,syed(tokey homestay),yan,hakkam,Dzul and encik hubby ) sbb bg join..hehehe..

TUDM PLAS SIRI 6
2002/2003
POLI KUANTAN

with encik Hubby

yeay! im with u Mt Irau (6924ft)

alhamdulillah..tercapai jugak hasrat utk naek ke Gunung Irau...salah satu impian 2011 aku...tinggal lagi dua .tinggal Gerah dan Benum...takpe..pelan2 kayuh...laju2 nak g mana je pun...mekasey encik hubby.. yang ikut pagi tu abg dzul and wife nye kak siti fatimah..org gunung jugak..org gunung UMP...tp mmg sempoi ler deme dua nih.. romantik gitu.. panggilan mereka.."suami" "isteri"...comel kan..huhu...start treking kul 3.30 pagi dan sampai di puncak 6.30 pagi...solat apa sume dulu baru begambar..konon nk amik gambo sunrise..tp malang naseb ari tuh..kabus mmg tebal gile...then dah xde apa2 kat atas tu..kami pun turun dlam pukul 7.30 pagi dan sampai bawah dalam pukul 10.15 pagi..perghhh..trekdiaaaaa.... terbaekkkkk wok..mental dibuatnye..hahaha...aku rasa turun ngn naik same je!!!cis...tp disebabkan laluan permatang dia sgt cantek terasa seperti dalam citer lord of the ring..terubat sikit kementalan aku tuh...

LOTR

so bile smpi kat homestay sume dah siap..kitorg pon mandi2 and sume g lunch before jenjalan kat cameron tuh...aku jenjalan kat tea boh je...and shopping ckit2x..tempt laen dah biasa sgt pegi kan..=)
@ladang teh BOH, sungai palas

@Tea Centre Sg Palas



then encik hubby anta balik manjung...leh nanges2 lak kan sbb encik hubby nak balik shah alam ..huhu..ngade betol!!

ape2 pon...memang enjoy sgt!!!!!!!