sOmebodY watching On me

Friday, 6 May 2011

memahami setiap nasihat

aku jenis yang tak susah..aku senang nak terima apa yang orang cakap..walaupun mula-mula aku akan rasa marah sangat..but then, aku akan tenang dan buat macam tak da apa-apa yang jadi..mudah kan? lupakan masalah tu dan pikir positif dengan apa yang orang cakap..memang la mula-mula aku marah..normal la manusia..korang pun macam tu kan?... mungkin ada hikmah di sebalik semua kejadian..mungkin akan berlaku sesuatu jika aku masih dengan keputusan itu... mujur aku ini jenis yang MUDAH memahami apa yang orang nasihat...huhuhu...tapi,promise me yang kita akan pergi situ jugak...itu misi saya...

nasib baik janji nak g FULL HOUSE...nak makan banyak2x!!!!!...tak nanges dah...

No comments:

Post a Comment

sUke Ati nAk tulIs