sOmebodY watching On me

Thursday, 3 March 2011

berembun









last weekend cik aeyin and the gang gi jenjalan lagi kan..???
tapi gi mana kan??

Mount berembun,cameron..cik aeyin tumpang trip orang jek..tumpang SRM Utem,Melaka. iTu pun my hero ngan mat rock yg bawakkan...heheh..

Gua tempurung

sabtu 26/02/2011

330 pm: gerak dari bus stand manjung ke medan gopeng ipoh
545 pm: en john & mat rock sedang menunggu dengan muka ade seeenyummm..
600 pm: niat di hati nak pekena mee udang gopeng..tak tercapai..dah abess..makan laksa jerr...
645 pm : gerak pi camp site gua tempurung....tp x masuk pun gua tu..=(

Mount Berembun

ahad 27/02/2011

4 am-hammock cik aeyin kena gegar ngn mat rock!!!
730 am:bergerak dari tapak perkhemahan gua tempurung,perak
1019 am : sampai di kem sg pauh
1021 am :start treking..
1215 pm: sampai di pondok (simpang tiga)
115 pm:sampai puncak
300 pm: selamat sampai di MARDI
330 pm: gerak ke Brinchang
5oo pm: gerak pulang...


pastu cik aeyin, john n mat rock turun kat simpang pulai utk meneruskan perjalanan kami...

dah alang-alang diorang nak hntar balik ke manjung..singgah kat bota..pekena satey bota dulu...
after that, ini lah masa mama berjumpa menantu to be..hehehe...alhamdulillah..sumenye berjalan dgn lancar!!!aminnn...~~

No comments:

Post a Comment

sUke Ati nAk tulIs