sOmebodY watching On me

Saturday, 22 January 2011

lagi sekali!!

demmm..td g pasar malam sensorg..sian aku..asyik loneranger jek!!!tujuan utama aku nk g rompak pakcik yong tau fo tuh punye gerai..aku pun pilih2 lah ..tetiba ade sorg girl yg cuteeee mcm mia tuh peluk pinggang aku...opocoottt..terkejutt i.."mama..kite nk yg tuh smbil tgn nye menunjukkan kat isi ketam tanpa melihat muka aku..".glup!!..huhuhu..aku dah xtau ape sbb sebeno mereka(anak-anak yg comel) panggil aku ibu..mama...wahhh!!!aku nih dah macam mak korg ker???hahahha..lawak ler kome nihhh..setelah dua kejadian iaitu di tesco dan pasar malam aku dah mula runsing..kalo sekali xpe..nih dlm seminggu nih..dua kes sekali..huh...berat dah...aku dah mula pikir ape sbb nye nih...mula2 mmg rase macam lawak..bile pikir lagi sekali...(smbil letak tangan atas dahi aku nih)...haishhh....dah tua sgt ke muka aku nih...aku tgk mak2 diorang.. bapakkk hott!!!!..badan slim even korg tuh dah beranak 2 3...so...bile aku pikir kali ketiga...aku xla nmpk tua...aku hott je macam mama and ibu diorg..cuma yg aku perasan persamaan nye adalah baju dan tudung yg aku pakai same kaler..so...ini bermakna...tiada istilah ANDA DAH NAMPAK TUA "...huh!!!lega makkk nyahhhh~~

No comments:

Post a Comment

sUke Ati nAk tulIs