sOmebodY watching On me

Saturday, 29 January 2011

lagi promo!

Kurus itu penting? Naaa... You might want to change your mind when you use Premium Beautiful (PB). Its more than that! Healthy, beauty and preety was a perfect combination to describe the macigal of Premium Beautiful...klik sini utk tahu lebih lanjut

1.Selain untuk MAINTAIN /LOSE weight tapi ia turut membentuk (RE-SHAPE) badan

2.Membantu MENGHILANGKAN kulit yang merekah (STRETCH MARK) macam yang ada kat pinggul,peha,payudara and perut (bagi yang pernah mengandung memang normal ada masalah stretch mark kat perut atau payudara dan ianya memang BURUK kalau dibiarkan)

3.MEMBETULKAN kedudukan rahim, MENAIKKAN semula posisi rahim dan MENYEMBUHKAN luka dalaman

4.MEMBETULKAN struktur/posture badan (tulang belakang) dan dalam masa yang sama mengubati (lenguh-lenguh) sakit belakang, sakit pinggang, sakit bahu & slip disc

5.MENAMBAHKAN susu badan (yang ni sangat penting bagi yang breastfeed )

6.Menyelesaikan MASALAH HAID tak teratur, SENGGUGUT dan KEPUTIHAN


7.Meningkatkan METABOLISMA badan, meningkatkan/MELANCARKAN peredaran darah yang hasilnya akan membuang segala toxin/racun dalam badan so badan akan segar, tak cepat letih and bonus bagi kita, kulit akan bertambah cantik

8.Mengelakkan pertumbuhan bakteria justeru MENGHILANGKAN bau badan

9.MENCEGAH kanser

10.MENGHARMONIKAN hubungan suami isteri (menyembuhkan luka jahitan selepas bersalin & mengetatkan dalaman vagina

belom cuba belum tahu.!!!!


call/sms : arien 0137058871
k. ida 0123939692

2 comments:

  1. u rocks dear...
    your blog pun dah getting better

    ReplyDelete
  2. uhuhu..kak ida sayangg...!!!

    mekasey..!!!

    ReplyDelete

sUke Ati nAk tulIs