sOmebodY watching On me

Monday, 5 April 2010

f.r.i.e.n.d

kenapa kita sanggup melakukan apa-apa saja utk kawan...sanggup ke sana ke sini dengan kawan..sanggup buat apa saja..that why ada wording" friend forever"...even org yg kita syg pon x sanggup lakukan bnd yg same mcm tuh rite..wpon hny 30 minit..di saat kita need somebody..friend be there ....hurm...friend is everything...now i can see evrything...same mcm ape yg aku nmpk mcm kat USC dulu...

psm2...dah tak tentu arah mcm nih...lg 3 hari nk present...circuit ditolak bulat2?????wth!!!..."sy bg awak mase utk siapkan smpi bulan 5 nih....if u not...awak repeat??"OMG....tu yg plg aku x nk dengar tuh....k,now i off to malacca...sir...i'll take ur challange..tired rite now do that and do this...

even anda bz sekalipon....luangkn masa untuk org yg tersayang...especially ur mum and dad...

thnx IS tggu aku kat melaka...ill be there ...

bye all...thnx bt saya merana mcm nih...

No comments:

Post a Comment

sUke Ati nAk tulIs