sOmebodY watching On me

Sunday, 21 February 2010

trans ulu sepat-chamah,kelantan/perak




alhamdulillah...

setelah 1 minggu bergelumang dalam kehidupan yg abnormal dalam hutan yang tebal tuh..

Trip kali nih betul2 mencabar kesabaran dan ketahanan fizikal aku.segala persiapan dilakukan kat rmah aku..thnx guys..erm..ape yg aku dapat ckp kat sini..bukan sng utk kita menggapai kejyaan..xsume yang kita rancang akan terlaksana..xsume yg kita elak tidak akan berlaku..Allah SWT yg menentukan sumenye..kita manusia biasa hanya mampu merancang..kita berada di tempat bukan sepatutnya..tp dengan niat utk menikmati keindahan ciptaan Allah..tiada niat yg lain..tp apa yang terjadi akan menjadi pengalaman pertama aku sepanjang aku join outdoor nih..akan aku simpan satu persatu cerita yg terjadi antara kita bersama...we as 1 team..bila jadi macam nih..kita jadi macam satu keluarga..biarpun kita sume dr U yg berbeza..xtahu mcm mn nk ucapkan terima kasih..xterbalas segala budi yg telah korg berikan..segala komitmen yg telah line up berikan..berbanyak2 terima kasih..misi kita hampir2 menjadi misi yg mustahil..aku hampir down...segala support yg korg berikan aku akan igt dan hargai smpi bile2..segalanya bermula disana dan biarlah kita padamkan segala cerita kat sana juga..

Dan bila setiap pertemuan pasti ada perpisahan..aku plg x suke part nih..tp ape nk buat..inilah dinamakan kehidupan..kawan dtg silih berganti..x mampu utk kita kawal..aku syg korg sume..seyes..kita sume macam family kat dlam tuh..korg igtkan bile kite sejuk kita buat ape..bile kita lapa kita bt ape...bila sorg down..yg lain bt ape..arap sume x lupe..aku dah makin rindu bnd2 nih sume...susah utk lupekan sume tuh...(-_-)...

Pada yg grade G7..payer n amat..maybe nih last trip kite same2 kan..n maybe jugak ari sabtu tuh last kite jumpa...igt sume memory trip2 kita keyh..thnx utk sume nye..congrats..(,")'...terima kaseh kerana menjaga..n blanja kitorg satay..

Pada kembara team..abg hasnol,megat,bambang,habib,keyki,awal,azfar,fauzi.kudut,wawa,ekin n myself...thnx utk komitmen anda sume..susah senang kita sama2....xdpt aku nk balas..luv u guys..

Pada kerex team(utem)..qabil,ude,sani,eja,wan...terima kaseh atas segala support n pertolongan..aku xtau ape nk jd klu korg xde...trip yg penuh dgn cerita..

Pada guide...john n yeop...terima kaseh coz bawak team i g USC..segala OT,pada sume keadaan korg still da best!!!thnx..wpon ko yeop salu tggal aku..heheh..v(^_^)"..john..thnx u...i igt ape yg u bt n pujuk i....


apa yg terjadi..save for the last!!!!

2 comments:

  1. salam..nmpknya..dah diupload cerita ttng trip CUS..hehehe...line up smua ok..apa2 pun congratz 2 all even bnyak dugaan yg kita semua tempuhi..harap ia dpt mendewasakan kita lagi...

    ALL THE BEST...

    +++: mana ada aku tinggal ko..tertinggal jea..hehehehe

    ReplyDelete
  2. haaaaaaaa..yeop ke nih????igtkn sape td!!!!!

    ReplyDelete

sUke Ati nAk tulIs