sOmebodY watching On me

Sunday, 28 February 2010

the moment!!

thnx utk semalam..

abes satu kete kene "pillow talk"...haaaaaaaaaa....satu persatu dikupas kn...sume nye kite luahkan malam tuh jugak kan..lepas nih tayah simpan2 dalam ati dah keyh..sume aku kamu.kamu..kamu dan kamu dah dgr..termasuk la cite aku..cet!!n sume nye start dan berakhir di situ je la kan..tayah simpan2 dlm ati keyh..pray for all of u..

jom mcd!!!amar nk blanje..sbb ari tuh x smpt nk blanje u ol!!...ape lagi cargas la sume..tepuk tgn sume wawa,ekin,lala n me....yipee yeayyy...\(^_^)/...im luv it!!!dpt nasihat dr amar pasal trekg2 nih..ape yang perlu dan x perlu kita buat...

then ,din season call kitorg yg tgh melepak kat McD nih..oit...jum JB!!!!...sume 3 kete trus shoot g JB..lepak kat danga bay then melayan angin pagi kat SINGGAH SELALU...minum2.cite pasal pengalaman kat usc sikit...balik UTHM...huhu...lame dah tak hang out ngan korg..lame dah x share2 sume cite..lame dah x bt mcm nih..hanya malam tu je la...pasnih..xtau ....(-_-)"...


smpi umah kul 750 pagi...zzzzzZZzzz

No comments:

Post a Comment

sUke Ati nAk tulIs