sOmebodY watching On me

Friday, 25 December 2009

ko sebuk??


pehal ko sebuk2 kat page aku..aku nye page..ske ati aku la nk tulis ape pon..aku xde mintak ko bace pon...ade ke??ade aku suh ko bace...kalo x suke blah arr...aku rs bukan aku je yg x suke ko ckp mcm tuh..rmai lagi..tunggu mase je...maybe ko rase bnd nih mcm biase je kot..sb ko pon mmg jenis mulut laser kan..n 1 thing...tgk dulu diri tuh mcm mn b4 nk laser org...
aku leh saba lagi keyh..jgn smpi aku br bnd yg same mcm dulu..

3 comments:

  1. biasa la tu mulut dia mak ai..tak ley cover insurans..aku cari post tu tapi dah takde

    ReplyDelete
  2. hahahha...aku da delete..bt sakit ati je ili oiiiii...kalo dia bace nih...alangkah bahagia!!!

    ReplyDelete
  3. hahahah...okay2.. aku post kan kat FB ko nak x thread ko ni.. biar die baca.. pastu kalo die ajak perang.. kite lawan.. jangan takut...
    hahhahaha.. steady la arien...

    ReplyDelete

sUke Ati nAk tulIs